Voeding & Verzorging

//Voeding & Verzorging
Voeding & Verzorging2018-07-01T14:33:41+00:00

Voeding & verzorging

Eten op de BSO, dat is meer dan alleen gezond eten en drinken. De manier waarop wij met elkaar eten en drinken draagt ook bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Denk hierbij aan de voorbeeldfunctie van onze groepsleiding, het aanleren van tafelmanieren en het gezellige gesprekje na schooltijd. Samenvattend is ons voedingsbeleid er op gericht dat ieder kind in een pedagogisch verantwoorde sfeer, voldoende en verantwoorde voedingsmiddelen krijgt om zich gezond te kunnen ontwikkelen.

Onze kok Wim maakt elke dag heerlijke, gezonde warme maaltijden voor kinderen die bij De Bengel de avondmaaltijd nuttigen. De kosten bedragen € 3,00 per maaltijd. Ouders kunnen hiervoor een strippenkaart met tien maaltijden aanschaffen, of per maaltijd afrekenen.

Traktaties

Bij BSO De Bengel vieren alle kinderen hun verjaardag en besteden wij aan elk afscheid passende aandacht. Er wordt gezongen, uw kind ontvangt een kleinigheidje en alle kinderen mogen trakteren. Wij vragen ouders te kiezen voor een gezonde traktatie. Dat is niet alleen lekker, maar ook nog eens heel leuk! Hieronder vindt u een link naar de website met creatieve ideeën voor gezonde traktaties.

Gezondtrakteren

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke… Lees meer “Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel”

Denise mama Isaiah

De juffen zijn chill!

Ik vind het leuk op De Bengel, tijdens de vakantie doen we vaak hele leuke dingen. En de juffen zijn… Lees meer “De juffen zijn chill!”

Faysal 7 jaar jongste groep

Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!

De Bengel biedt prima opvang. Wij maken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten. Momenteel alleen… Lees meer “Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!”

Mama Jesse, Siem en Tom

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken… Lees meer “Brooddag vind ik het leukst!”

Isaiah (7 jongste groep)