Medewerkers van BSO De Bengel

BSO De Bengel werkt al vele jaren met zoveel als mogelijk dezelfde medewerkers, alle leden van ons team werken al minimaal 10 jaar bij ons. De kinderen en leidsters kunnen op deze manier een goede band met elkaar opbouwen.

Teamleden

Roy
RoyPedagogisch medewerker oudste groep en eigenaar van De Bengel
Ik werk sinds 2005 bij BSO De Bengel en ik vorm sinds 2007 samen met mijn vrouw Ilja de directie van De Bengel. Voor ik in de kinderopvang ben gaan werken was ik verpleegkundige. Het allerleukst van het werken met kinderen vind het oprechte contact en de energie die kids hebben. Als groepsleider probeer ik ieder kind zichzelf te laten zijn door middel van oprechte interesse en een luisterend oor. Verder doen we op onze groep heel veel aan sport zodat de kinderen ook hun energie kwijt kunnen.
Fouzia
FouziaPedagogisch medewerkster en leidinggevende jongste groep
Als hoofdleidster van de jongste groep van BSO De Bengel zie ik het als mijn missie om kinderen en ouders een thuisgevoel te geven. Ik werk nu al 14 jaar met veel plezier bij BSO De Bengel waarvan de laatste jaren met kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar. Mijn taak is ervoor te zorgen dat de kinderen zich veilig voelen, goed verzorgd worden en natuurlijk heel veel plezier hebben op onze BSO. Als leidinggevende ondersteun ik mijn collega’s hierbij. Met trots kan ik zeggen dat wij een hecht, professioneel en goed samenwerkend team zijn!
Ilja
IljaEigenaresse BSO De Bengel en invalkracht op beide groepen
Ik heb tien jaar geleden samen met Roy BSO De Bengel overgenomen van de toenmalige eigenaar. Voor De Bengel heb ik HBO verpleegkunde gedaan en daarna heb ik jaren op een dreumes/peutergroep gewerkt. In het begin werkte ik als pedagogisch medewerkster op de jongste groep. Tegenwoordig is mijn rol wat meer achter de schermen en doe ik de administratie van BSO De Bengel en ben ik medeverantwoordelijk voor het beleid.

.

Wim
WimVrijwilliger/Kok/Chauffeur/Tuinier
Ik ben de vader van Roy en ik ben inmiddels met pensioen. Doordat ik nog niet achter de geraniums wil zitten werk ik 4 dagen per week als vrijwilliger bij BSO De Bengel. Na jaren als kok in mijn eigen restaurant gewerkt te hebben, kan ik mijn kookkunsten nu kwijt op De Bengel. Sinds dit jaar hebben wij ook een moestuin op De Bengel die ik samen met de kinderen onderhoud. Het is leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen hierover zijn.
Fatma
FatmaPedagogisch medewerkster jongste groep
Ik ben 30 jaar en werk sinds 2008 bij BSO De Bengel. Ik ben als stagaire begonnen en na het behalen van mijn spw 3 opleiding ben ik bij De Bengel blijven werken. Ik heb hier hele leuke en mooie ervaringen opgedaan. Naast mijn werk ga ik graag naar de sportschool en ik hou erg van koken en een hapje eten.

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken… Lees meer “Brooddag vind ik het leukst!”

Isaiah (7 jongste groep)

Een echte aanrader!

Mijn zoon zit ruim twee jaar op De Bengel, wat ik als zeer prettig ervaar. De medewerkers zijn betrokken en… Lees meer “Een echte aanrader!”

Mama Younes

De juffen zijn chill!

Ik vind het leuk op De Bengel, tijdens de vakantie doen we vaak hele leuke dingen. En de juffen zijn… Lees meer “De juffen zijn chill!”

Faysal 7 jaar jongste groep

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke… Lees meer “Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel”

Denise mama Isaiah

Slide We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN

Slide We hebben nog enkele RONDLEIDING AANVRAGEN DIRECT INSCHRIJVEN plaatsen beschikbaar