Vestiging Admiraal de Ruyterweg 56 (bengels van 8-13 jaar)

Onze vestiging op de Admiraal de Ruyterweg is ingericht voor bengels van 8-12 jaar. De nadruk ligt bij deze vestiging op sport en spel. Onze verdieping op de begane grond is als gymzaal ingericht en kan voor vele activiteiten gebruikt worden. Je kan er basketballen, tafeltennissen, trefballen, kick boxen en nog veel meer!

Op de bovenverdieping hebben wij een chill ruimte met een leeshoek, computers, knutselspullen en games. Op deze verdieping eten wij met elkaar en wordt er na school even bijgepraat.

Als buitenruimte gebruiken wij de achterliggende binnentuin met voetbalveld en speeltoestellen. Ook hier kan dus volop gesport en gespeeld worden.

Tijdens vakanties hebben wij een uitdagend programma. Uitstapjes die we regelmatig maken zijn: bouncen, raceplanet, bezoek aan het Amstelpark, bezoek aan de geitenboerderij, naar het heerlijke speelpark Oud Valkeveen, varen op de Loosdrechtse plassen met de Bengelboot (max 6 bengels tegelijk), bezoek aan het Brediusbad, brood bakken, Turkse pizza maken, bioscoopbezoek, schaatsen en nog veel meer!!

Kortom volop mogelijkheden en veel plezier!

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken we altijd eieren.

Isaiah (7 jongste groep)

De juffen zijn chill!

Ik vind het leuk op De Bengel, tijdens de vakantie doen we vaak hele leuke dingen. En de juffen zijn ook wel chill.

Faysal 7 jaar jongste groep

Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!

De Bengel biedt prima opvang. Wij maken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten. Momenteel alleen nog voor onze jongste zoon en eerder ook voor zijn broers. Roy en zijn team zorgen voor een opvang waarbij veel kan en mag en er tegelijkertijd ook duidelijke kaders zijn.

Mama Jesse, Siem en Tom

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke activiteiten. Als mijn zoon op De Bengel is heb ik moeite hem weer mee naar huis te krijgen.

Denise mama Isaiah

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie