BSO Amsterdam De Baarsjes

/BSO Amsterdam De Baarsjes
BSO Amsterdam De Baarsjes2019-01-16T15:31:36+00:00

Plezier en avontuur op onze BSO in Amsterdam West

BSO De Bengel werkt nauw samen met veel scholen in stadsdeel de Baarsjes om kinderen van 4-13 jaar een warme, fijne, sportieve en uitdagende plek te bieden, waar ze na schooltijd graag naartoe gaan. Vertrouwde medewerkers en veel persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We kijken goed waar je kind behoefte aan heeft. Op onze buitenschoolse opvang kan elk kind vrij spelen op de eigen groep, meedoen aan (sport-) activiteiten en natuurlijk ook gewoon lekker een boekje lezen op de bank. Respect voor elkaar hebben vinden wij vanzelfsprekend.

Wij werken met een jongste groep 4-7 jaar en een oudste groep 8-13 jaar, zodat wij kinderen activiteiten op maat kunnen aanbieden.

Scholen waarmee we samenwerken:

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken… Lees meer “Brooddag vind ik het leukst!”

Isaiah (7 jongste groep)

Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!

De Bengel biedt prima opvang. Wij maken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten. Momenteel alleen… Lees meer “Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!”

Mama Jesse, Siem en Tom

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke… Lees meer “Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel”

Denise mama Isaiah

Een echte aanrader!

Mijn zoon zit ruim twee jaar op De Bengel, wat ik als zeer prettig ervaar. De medewerkers zijn betrokken en… Lees meer “Een echte aanrader!”

Mama Younes