Vestiging Willem de Zwijgerlaan 71-73 (bengels van 4-7 jaar)

Onze groepen zijn ingedeeld op leeftijd, met vaste medewerkers en zoveel mogelijk met klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes. Een rustige start vinden we belangrijk, want voor een vierjarige zijn er al zo veel ervaringen te verwerken. We nemen de tijd om te luisteren naar de verhalen over school en kijken goed waar je kind behoefte aan heeft.

Onze vestiging op de Willem de Zwijgerlaan is ingericht voor bengels van 4-7 jaar. De nadruk ligt bij deze vestiging op een warme huiselijke sfeer. Wij hebben hier een heerlijk grote tuin (400 m2) waar de kids heerlijk kunnen ravotten, voetballen, tuinieren en waterballetten. De vestiging heeft een professionele keuken, hier worden elke dag lekkere gezonde maaltijden bereidt door onze kok Wim.  De bijkeuken gebruiken wij om kookworkshops aan de kinderen te geven, bijvoorbeeld brood bakken: lekker met je handen in het deeg om te kneden en te vormen, aan het eind van de dag kan je dan je eigen gebakken brood mee naar huis nemen.

In de tuin hebben wij een eigen moestuin waar kruiden, groente en fruit worden gekweekt door de bengels zelf. Veel kinderen vinden het heerlijk om hiermee bezig te zijn en nieuwe smaken te ontdekken. De kruiden worden door de kok ook in de warme maaltijden gebruikt.

We beschikken op deze vestiging over drie verschillende ruimtes. Twee speelruimtes om lekker te spelen en een knutselkamer om creatief bezig te zijn.

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken we altijd eieren.

Isaiah (7 jongste groep)

De juffen zijn chill!

Ik vind het leuk op De Bengel, tijdens de vakantie doen we vaak hele leuke dingen. En de juffen zijn ook wel chill.

Faysal 7 jaar jongste groep

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke activiteiten. Als mijn zoon op De Bengel is heb ik moeite hem weer mee naar huis te krijgen.

Denise mama Isaiah

Een echte aanrader!

Mijn zoon zit ruim twee jaar op De Bengel, wat ik als zeer prettig ervaar. De medewerkers zijn betrokken en inlevend. Ook de uitjes in de vakantie zijn super! Mijn zoon gaat met veel plezier naar De Bengel en komt altijd erg enthousiast thuis. Een echte aanrader!  

Mama Younes

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie