Plezier en avontuur op onze BSO in Amsterdam West

BSO De Bengel werkt nauw samen met veel scholen in stadsdeel de Baarsjes om kinderen van 4-13 jaar een warme, fijne, sportieve en uitdagende plek te bieden, waar ze na schooltijd graag naartoe gaan. Vertrouwde medewerkers en veel persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. We kijken goed waar je kind behoefte aan heeft. Op onze buitenschoolse opvang kan elk kind vrij spelen op de eigen groep, meedoen aan (sport-) activiteiten en natuurlijk ook gewoon lekker een boekje lezen op de bank. Respect voor elkaar hebben vinden wij vanzelfsprekend.

Wij werken met een jongste groep 4-7 jaar en een oudste groep 8-13 jaar, zodat wij kinderen activiteiten op maat kunnen aanbieden.

Scholen waarmee we samenwerken:

Er is veel speelplezier bij BSO De Bengel

Mijn zoon komt graag naar De Bengel, hij heeft er veel vriendjes en vriendinnetjes. In de vakantie zijn er leuke activiteiten. Als mijn zoon op De Bengel is heb ik moeite hem weer mee naar huis te krijgen.

Denise mama Isaiah

Wij maken al bijna 10 jaar gebruik van hun diensten!

De Bengel biedt prima opvang. Wij maken al bijna 10 jaar naar volle tevredenheid gebruik van hun diensten. Momenteel alleen nog voor onze jongste zoon en eerder ook voor zijn broers. Roy en zijn team zorgen voor een opvang waarbij veel kan en mag en er tegelijkertijd ook duidelijke kaders zijn.

Mama Jesse, Siem en Tom

De juffen zijn chill!

Ik vind het leuk op De Bengel, tijdens de vakantie doen we vaak hele leuke dingen. En de juffen zijn ook wel chill.

Faysal 7 jaar jongste groep

Brooddag vind ik het leukst!

Ik vind De Bengel echt leuk, vooral buitenspelen, voetballen en fietsen. Het allerleukst vind ik brooddag (vrijdag) want dan bakken we altijd eieren.

Isaiah (7 jongste groep)

Prettige groepsleiding met veel aandacht

Zeer prettige kleinschalige opvang waar mijn dochter zich thuis voelt.

Mama Sofie